Acties met betrekking tot het opslaan van spullen.

Vraag nu een offerte aan en ontvang 10% korting!
Een goedkopere opslag gevonden? Toon ons de offerte en wij passen onze prijs aan.
Vraag nu een offerte aan en ontvang 10% korting!
Een goedkopere opslag gevonden? Toon ons de offerte en wij passen onze prijs aan.

Acties van OpslagXL

Onze acties zijn nooit met elkaar te combineren

Opslag-XL heeft opslagruimtes voor een betaalbare prijs. Desondanks vinden wij het fijn om onze klanten een mooie kennismakingsactie of andere korting te bieden. Hieronder vindt u een overzicht van de acties die wij momenteel hebben. De acties zijn geldig bij alle 3 de vestigingen mits aan de voorwaarden wordt voldaan. Per actie staan onze voorwaarden vermeld, lees deze a.u.b. goed door.

12 weken huren, 8 betalen!

Voor onze klanten die minimaal 12 weken een opslagruimte nodig hebben hebben wij een leuke actie! U betaalt 8 weken huur vooruit en u krijgt van ons 4 extra weken huur GRATIS.

Voorwaarden

Deze actie is alleen geldig bij minimale huur van 12 weken. De huur van 8 weken dient vooruit betaald te worden, bij inschrijving. Dit is een eenmalige kennismakingsactie, het geldt voor opslagruimtes tot en met 15m3 en werkt alleen bij de eerste inschrijving. De actie is niet te verlengen. Na de 12 weken gaat de facturatie weer per 4 weken, opzeggen kan na de 12e week (1 week opzegtermijn). Deze actie is niet te combineren met andere acties/kortingen.

Deze actie is niet te combineren met andere acties/kortingen en alleen mogelijk indien beschikbaar. Beschikbaarheid verschilt per vestiging, vraag ernaar bij uw vestiging.

Heeft u niet gevonden wat u zocht?
Kom gerust eens langs om al onze mogelijkheden te bekijken
winterstalling opslag xl

10% korting bij een online reservering!

Wij waarderen het dat u naar aanleiding van het lezen van onze website direct vertrouwen heeft in ons bedrijf. Daarom geven wij u een waarderingskorting van 10% (op de eerste huurperiode*) wanneer u direct online reserveert.
*U krijgt korting op de eerste 4 weken huur. Ook deze actie is niet te combineren met andere acties en/of kortingen.

Korting winterstalling motor

We snappen dat u uw motor in de wintermaanden minder gebruikt, daarom hebben wij de perfecte winteractie! De zeer voordelige winterstalling is namelijk 6 maanden voor het bedrag van €150,00.

De opslag is goed beveiligd met camera’s, een alarmsysteem en sensoren, hierdoor kunt u uw motor met een veilig gevoel achterlaten. Tijdens de opslag in de winter is het niet mogelijk om de motor te gebruiken, eerder ophalen mag uiteraard. Meer weten over deze scherpe aanbieding? Lees er hier meer over.