mobilemenu 020 - 611 10 82 020 - 611 10 82

Mr. Handy uw verhuismaat

Met de komst van onze Handyman beschikt u direct over uw "eigen" technische dienst.

Kies unit
mr handy uw verhuismaat

WINTERSTALLING VOOR UW MOTOR NU €150 VOOR 6 MAANDEN STALLING!

Met spoed een opslagruimte nodig?

Bekijk de mogelijkheden
met spoed opslagruimte nodig

Altijd goedkoper dan de concurrent

Ergens anders een goedkopere opslag gevonden? Laat ons de offerte zien en wij passen onze prijs aan!
Vraag naar de voorwaarden.

Kies unit
badge

Vraag een offerte aan!

Als u nu online een offerte aanvraagt ontvangt u 10% korting op uw unit week prijs!

Kies Unit

OpslagXL voor een Betrouwbare en Veilige Opslagruimte

Wij zijn een opslagruimte verhuur bedrijf en hebben 3 verschillende vestigingen. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Rijswijk(ZH) en 's Graveland (het Gooi).

Overdekt laden en lossen

Bij al onze vestigingen kunt u overdekt laden en lossen. U kunt met uw auto naar binnen rijden en van daar uit met onze rolcontainers uw goederen naar uw opslagruimte vervoeren. Daarnaast staan uw goederen droog en veilig bij ons opgeslagen, al onze vestigingen zijn namelijk Borgklasse 3 beveiligd.

Particulieren en bedrijven

Wij verhuren onze opslagruimtes aan particulieren en bedrijven. Huurt u als particulier dan is er geen BTW op de huur van de opslagruimtes. Wanneer u als bedrijf huurt komt de BTW er wel nog bij (onze huurprijzen zijn dus in dit geval excl. BTW).

Kantoren en / of bedrijfsruimte

Speciaal voor (beginnende) bedrijven bieden wij, naast de reguliere opslagruimtes, kantoren en/of bedrijfsruimtes aan. Ook hiervoor verschillen de mogelijkheden per vestiging. Zo hebben wij bij onze vestiging in het Gooi een aantal kantoren beschikbaar en kunnen wij u bij onze vestigingen in Rijswijk en Amsterdam een bedrijfs(opslag)ruimte bieden. Het is mogelijk om gebruik te maken van onze receptieservice, eigen internet en telefonie aan te schaffen en zelfs een eigen alarm op uw gedeelte is mogelijk. Daarnaast kunt u ons adres als postadres gebruiken en nemen wij pakketten voor u aan. Post word direct in uw postvak gelegd en de pakketten kunt u tijdens kantoortijden bij onze receptie af komen halen. Vraag bij uw vestiging wat de mogelijkheden en kosten hiervoor zijn.

Naast het huren van een opslagruimte kunt u ook bij ons terecht voor het huren van een motorstalling. Wij verhuren motorstallingen v.a. €75,00 per maand. Naast de reguliere motorstalling hebben wij ook speciale winterstalling voor motoren/scooters/quads etc. De kosten voor de winterstalling bedragen €150,00 voor 6 maanden! Vraag bij uw vestiging naar de voorwaarden.

Wij proberen altijd een passende opslagruimte voor u te vinden, heeft u niet gevonden wat u zocht? Kom gerust eens langs om al onze mogelijkheden te bekijken. Het is bij ons zelfs mogelijk om een ruimte speciaal voor u te creeëren (per vestiging verschillen de mogelijkheden, vraag hiernaar bij uw vestiging).