mobilemenu 020 - 611 10 82 020 - 611 10 82

Altijd goedkoper dan de concurrent

Ergens anders een goedkopere opslag gevonden? Laat ons de offerte zien en wij passen onze prijs aan!
Vraag naar de voorwaarden.

Kies unit
badge

Mr. Handy uw verhuismaat

Met de komst van onze Handyman beschikt u direct over uw "eigen" technische dienst.

Kies unit
mr handy uw verhuismaat

Met spoed een opslagruimte nodig?

Bekijk de mogelijkheden
met spoed opslagruimte nodig

Vraag een offerte aan!

Als u nu online een offerte aanvraagt ontvangt u 10% korting op uw unit week prijs!

Kies Unit

WINTERSTALLING VOOR UW MOTOR NU €150 VOOR 6 MAANDEN STALLING!

Opslag Diensten & Services

Naast het verhuren van opslagruimtes (particulier of zakelijk) bieden wij ook nog een aantal verschillende services aan. Zo kunt u uw goederen door ons laten vervoeren en/of verhuizen. Verder is het ook mogelijk om onze Handyman in te huren voor al uw klussen in en om het huis.

PARTICULIEREN OPSLAG

Wij verhuren diverse soorten ruimtes vanaf 1 kubieke meter (m³). Uiteraard is er ook de mogelijkheid tot het huren van vierkante meters (m²). Alle ruimtes zijn schoon, droog en ongedierte vrij. U kunt uw goederen overdekt laden en lossen en daarbij gratis gebruik maken van rolkarren. U huurt een opslagruimte per week en de opzegtermijn bedraagt ook één week. Opslag-XL wil dat niemand teveel betaald. Mocht u zich vergist hebben in het formaat van de ruimte of wilt u tussentijds overstappen naar een kleinere en/of grotere ruimte, dan is dit geen enkel probleem. Wij zijn flexibel.

Lees meer

ZAKELIJKE OPSLAG

Wij verhuren diverse soorten ruimtes vanaf 1 kubieke meter (m³). Uiteraard is er ook de mogelijkheid tot het huren van vierkante meters (m²). Alle ruimtes zijn schoon, droog en ongedierte vrij. U kunt uw goederen overdekt laden en lossen en daarbij gratis gebruik maken van rolkarren. De betaling van de huur gaat per 4 weken, de huurprijzen voor zakelijke huurders zijn excl. BTW. 
U huurt een opslagruimte per week en de opzegtermijn bedraagt ook één week (mocht u midden in de huurperiode van 4 weken opzeggen dan krijgt u de teveel betaalde huur retour). Opslag-XL wil dat niemand teveel betaalt. 

Lees meer