Diensten, wij hebben helpen u graag.

Vraag nu een offerte aan en ontvang 10% korting!
Een goedkopere opslag gevonden? Toon ons de offerte en wij passen onze prijs aan.
Vraag nu een offerte aan en ontvang 10% korting!
Een goedkopere opslag gevonden? Toon ons de offerte en wij passen onze prijs aan.

Extra diensten

Naast particuliere en zakelijke opslagruimtes bieden wij ook diverse andere diensten.

handyman opslag xl

Handyman

Zoekt u een Handyman voor de klusjes waar u geen kennis van heeft? Dan hebben wij de perfecte persoon voor u. Onze Handyman helpt met het af- en aankoppelen van elektrische apparaten en bij het monteren en demonteren van kasten, lampen, bedden etc.
Meer informatie

verhuis service

Verhuisservice

Wanneer u gaat verhuizen heeft u vele zaken te regelen. Wij nemen graag een van deze zaken uit handen door zowel een particuliere als zakelijke verhuizing voor u te regelen. We zorgen dat al uw waardevolle spullen veilig naar uw nieuwe bestemming komen.
Meer informatie

zakelijke opslagruimten opslag xl

Zakelijke opslagruimte

Wij bieden voor onze zakelijke klanten een overdekte opslag om goederen te laden en lossen of administratieve documenten op te slaan. Buiten het huren van een zakelijke opslag bieden wij ook de mogelijkheid om een bedrijfsruimte bij ons te huren met receptieservice.
Meer informatie

particulieren opslag huren opslag xl

Particulieren opslagruimte

Voor zowel tijdelijke als langdurige opslag kunt u als particulier bij ons terecht. Onze opslag is klasse 3 beveiligd, schoon, droog en ongedierte vrij. Wij snappen dat u waardevolle eigendommen veilig en schoon wilt opslaan, wij helpen u graag hiermee.
Meer informatie

dhl servicepoint opslag xl

DHL ServicePoints

U kiest ervoor om een zakelijke ruimte te huren. Wij bieden de mogelijkheid om uw post en pakketten op ons postadres te laten aankomen. Hierdoor weet u met zekerheid dat uw spullen te allen tijde in ontvangst genomen kunnen worden.
Meer informatie

verhuismaterialen kopen opslag xl

Verhuismaterialen

Wanneer u verhuist heeft u vele spullen die veilig van A naar B moeten. Bij Opslag XL zijn alle professionele inpakmaterialen te verkrijgen om uw kostbare spullen veilig te verhuizen. Wij leveren verhuisdozen, plakband, matrashoezen, tape, touw en afdekfolie
Meer informatie

Heeft u niet gevonden wat u zocht?
Kom gerust eens langs om al onze mogelijkheden te bekijken