mobilemenu 020 - 611 10 82 020 - 611 10 82

Altijd goedkoper dan de concurrent

Ergens anders een goedkopere opslag gevonden? Laat ons de offerte zien en wij passen onze prijs aan!
Vraag naar de voorwaarden.

Kies unit
badge

Mr. Handy uw verhuismaat

Met de komst van onze Handyman beschikt u direct over uw "eigen" technische dienst.

Kies unit
mr handy uw verhuismaat

Vraag een offerte aan!

Als u nu online een offerte aanvraagt ontvangt u 10% korting op uw unit week prijs!

Kies Unit

WINTERSTALLING VOOR UW MOTOR NU €150 VOOR 6 MAANDEN STALLING!

Met spoed een opslagruimte nodig?

Bekijk de mogelijkheden
met spoed opslagruimte nodig

Opslagruimtes

Wij verhuren diverse soorten ruimtes vanaf 1 kubieke meter (m³). Uiteraard is er ook de mogelijkheid tot het huren van vierkante meters (m²). Alle ruimtes zijn schoon, droog en ongedierte vrij. U kunt uw goederen overdekt laden en lossen en daarbij gratis gebruik maken van rolcontainers. U huurt een opslagruimte per week en de opzegtermijn bedraagt ook één week. Opslag-XL wil dat niemand teveel betaald. Mocht u zich vergist hebben in het formaat van de ruimte of wilt u tussentijds overstappen naar een kleinere en/of grotere ruimte, dan is dit geen enkel probleem. Wij zijn flexibel.

Alle ruimtes zijn voorzien van een cilinderslot met 3 bijbehorende sleutel, waarvoor u bij inschrijving €11,50 betaald. Dit slot wordt uw eigendom en kopen wij niet terug, dit doen wij in verband met de verzekering. Ook heeft u een toegangstag van het pand nodig, voor deze tag rekenen wij €10 borg. Deze tag kunt u bij opzegging weer inleveren, de borg storten wij terug op uw rekening. Dit zijn de enige bijkomende kosten bij inschrijving, wij rekenen geen inschrijfgeld o.i.d.

 

Interesse in het huren van een opslagruimte? Kom gerust eens langs op 1 van onze 3 vestigingen maar natuurlijk zijn wij telefonisch of per mail ook te bereiken. Onze contactinformatie vindt u hier.