mobilemenu 020 - 611 10 82 020 - 611 10 82

Mr. Handy uw verhuismaat

Met de komst van onze Handyman beschikt u direct over uw "eigen" technische dienst.

Kies unit
mr handy uw verhuismaat

WINTERSTALLING VOOR UW MOTOR NU €150 VOOR 6 MAANDEN STALLING!

Vraag een offerte aan!

Als u nu online een offerte aanvraagt ontvangt u 10% korting op uw unit week prijs!

Kies Unit

Met spoed een opslagruimte nodig?

Bekijk de mogelijkheden
met spoed opslagruimte nodig

Altijd goedkoper dan de concurrent

Ergens anders een goedkopere opslag gevonden? Laat ons de offerte zien en wij passen onze prijs aan!
Vraag naar de voorwaarden.

Kies unit
badge

Acties

ONZE ACTIES ZIJN NOOIT MET ELKAAR TE COMBINEREN.

Opslag-XL heeft opslagruimtes voor een betaalbare prijs. Desondanks vinden wij het fijn om onze klanten een mooie kennismakingsactie of andere korting te bieden. Hieronder vindt u een overzicht van de acties die wij momenteel hebben. De acties zijn geldig bij alle 3 de vestigingen mits aan de voorwaarden wordt voldaan. Per actie staan onze voorwaarden vermeld, lees deze a.u.b. goed door.

12 weken huren, 8 betalen!

Voor onze klanten die minimaal 12 weken een opslagruimte nodig hebben hebben wij een leuke actie! U betaalt 8 weken huur vooruit en u krijgt van ons 4 extra weken huur GRATIS.

Voorwaarden:
Deze actie is alleen geldig bij minimale huur van 12 weken. De huur van 8 weken dient vooruit betaald te worden, bij inschrijving. Dit is een eenmalige kennismakingsactie, het geldt voor opslagruimtes tot en met 10m3 en werkt alleen bij de eerste inschrijving. De actie is niet te verlengen. Na de 12 weken gaat de facturatie weer per 4 weken, opzeggen kan na de 12e week (1 week opzegtermijn).
Deze actie is niet te combineren met andere acties/kortingen.

Gratis ophaalservice (DEZE SERVICE IS TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR)

Woont u in een straal van 30 km. van 1 van onze vestigingen? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis ophaalservice(geldig tot 20m3)! Let op, dit is een ophaalservice en geen verhuisservice. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons contactformulier.

Voorwaarden:
Deze actie geldt alleen wanneer de goederen binnen een straal van 30km. van de vestiging kunnen worden opgehaald en wanneer u minimaal 6 maanden een ruimte huurt bij 1 van onze vestigingen.
De spullen dienen (verpakt) op de stoep (BG) klaar gezet te worden. Er dient minimaal 1 persoon te helpen met het in- EN uitladen van de verhuiswagen (thuis ophalen en bij onze vestiging uitladen). Deze actie geldt voor ruimtes tot 20m3.
Vanaf 20m3 kunnen wij u onze reguliere ophaalservice of onze verhuisservice aanbieden.
Met de (gratis) ophaalservice zorgen wij voor een verhuiswagen, het vervoer van de goederen en helpen wij met het in- en uitladen van de verhuiswagen. Wilt u liever dat uw goederen door ons verhuist worden zodat uzelf niet mee hoeft te helpen? Bekijk dan eens onze verhuisservice pagina. OpslagXL is niet aansprakelijk voor schade aan goederen, ontstaan tijdens het vervoeren/verhuizen.

Deze actie is niet te combineren met andere acties/kortingen en alleen mogelijk indien beschikbaar.

10% korting bij een online reservering!

Wij waarderen het dat u naar aanleiding van het lezen van onze website direct vertrouwen heeft in ons bedrijf. Daarom geven wij u een waarderingskorting van 10% (op de eerste huurperiode*) wanneer u direct online reserveert. Vraag hier uw offerte aan. 
*U krijgt korting op de eerste 4 weken huur
Ook deze actie is niet te combineren met andere acties en/of kortingen.