mobilemenu 020 - 611 10 82 020 - 611 10 82

WINTERSTALLING VOOR UW MOTOR NU €150 VOOR 6 MAANDEN STALLING!

Mr. Handy uw verhuismaat

Met de komst van onze Handyman beschikt u direct over uw "eigen" technische dienst.

Kies unit
mr handy uw verhuismaat

Vraag een offerte aan!

Als u nu online een offerte aanvraagt ontvangt u 10% korting op uw unit week prijs!

Kies Unit

Altijd goedkoper dan de concurrent

Ergens anders een goedkopere opslag gevonden? Laat ons de offerte zien en wij passen onze prijs aan!
Vraag naar de voorwaarden.

Kies unit
badge

Met spoed een opslagruimte nodig?

Bekijk de mogelijkheden
met spoed opslagruimte nodig

Wij zijn Opslag-XL

Geplaatst op 14 July 2014

Wij zijn een opslagruimte verhuur bedrijf en hebben 3 verschillende vestigingen. Wij zijn in Amsterdam, Rijswijk(ZH) en 's-Graveland gevestigd.

Overdekt laden en lossen

Bij al onze vestigingen kunt u overdekt laden en lossen. U kunt met uw auto maar binnen rijden en van daar uit met onze rolkarren uw goederen naar uw ruimte vervoeren.

Wij proberen altijd een passende opslagruimte voor u te vinden, niet gevonden wat u zocht? Kom gerust eens langs om alle mogelijkheden te bekijken. Het is bij ons zelfs mogelijk om een ruimte speciaal voor u te creeëren(per vestiging verschillen de mogelijkheden, vraag hiernaar bij uw vestiging).

Particulieren en bedrijven

Wij verhuren onze opslagruimtes aan particulieren en bedrijven. Huurt u als particulier dan betaald u geen BTW op de huur van de ruimtes. Wanneer u als bedrijf huurt komt de BTW er wel nog bij (onze huurprijzen zijn dus in dit geval excl. BTW).

Speciaal voor (beginnende) bedrijven bieden wij ook kantoren en/of bedrijfsruimtes aan. Ook hiervoor verschillen de mogelijkheden per vestiging. Zo hebben wij bij onze vestiging in het Gooi kantoren per direct beschikbaar en bij onze vestiging in Rijswijk kunnen wij u per direct een bedrijfs(opslag)ruimte bieden. Het is mogelijk om gebruik te maken van onze receptieservice, eigen internet en telefonie aan te schaffen en zelfs een eigen alarm op uw gedeelte is mogelijk. Vraag bij uw vestiging wat de mogelijkheden en kosten hiervoor zijn!

Kortom, voor ieder wat wils bij Opslag-XL.