Blog

Opslag-XL biedt al tien jaar betaalbare tijdelijke ruimte voor ondernemers én particulieren

Opslag-XL biedt al tien jaar betaalbare tijdelijke ruimte voor ondernemers én particulieren

 

Als schuur voor je bestaande woning, tijdelijke opslag als je in-between-huizen bent, of als bedrijfsruimte depot. Van 1 tot wel honderden kubieke meters. De bijna 500 units in het grote beveiligde gebouw van Opslag-XL Haaglanden aan de Polakweg 17 bieden voor elk wat wils. Al tien jaar lang. ‘We zijn flexibel en proberen zoveel mogelijk met onze klanten mee te denken’, vertelt Danique Bok.

Geen dure borg op de unit, geen lang lopende contracten, en tussentijds switchen van een grote naar een kleine ruimte, of andersom. Bij Opslag-XL houden ze niet van poeha. Opslagruimte moet vooral praktisch, veilig, schoon en bovendien betaalbaar zijn. Willem en zijn dochter Danique Bok doen er dan ook al tien jaar alles aan om hun klanten de best mogelijke oplossing te bieden. En dat wordt gewaardeerd.

Ideaal zo’n DHL-verzendpunt

Het ruim 3000 vierkante meter grote gebouw aan de Polakweg is onderverdeeld in maar liefst 500 afsluitbare units van verschillende groottes. Van 1 kubieke meter tot enkele honderden. Elke huurder kan hier 7 dagen per week, van 06.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds, met zijn toegangstag binnenkomen. Of direct met zijn voertuig binnenrijden in de laad- en loshal, waarna hij of zij droog de spullen met de grote lift naar de eigen unit kan brengen. Deze kan naar wens worden ingedeeld met kasten, stellingen of gewoon gestapelde dozen.

‘We krijgen hier allerlei soorten klanten’, zegt Willem. ‘Van particulieren die een unit gebruiken als extra kamer voor hun woning waar ze hun seizoensspullen in opslaan. Denk aan de tuinsets, kerstspullen, schaatsen. Maar ook ondernemers zoals loodgieters of aannemers, die hier hun werkplaats of voorraden hebben. Of internetwinkeltjes, die van hieruit hun artikelen verzenden bij ons DHL-verzendpunt. Dat vinden de klanten ideaal.’

Een unit huren kan bij Opslag-XL al vanaf een week, en is ook wekelijks opzegbaar. Uit veiligheidsoverwegingen krijgt iedere huurder een nieuw slot, en een toegangstag, waar de huurder borg voor betaald. Betalen kan verder per automatisch incasso. Bij de servicebalie bij binnenkomst vertelt Danique wat er allemaal mogelijk is.

Jeetje, wat een verschil

Willem en Danique doen het werk al jaren met veel plezier. ‘We houden erg van het persoonlijke contact’, vertelt Willem. ‘Er zijn heel veel oorzaken dat mensen hier hun spullen opslaan. Omdat ze op straat zijn gezet, uit elkaar gaan, gaan verhuizen en een tijdelijke opslagruimte nodig hebben, of op de Neuzelbeurs om de hoek staan, en hier hun spulletjes stallen. We proberen al die klanten echt maximaal te ontzorgen. En daar hebben we in de afgelopen tien jaar veel stappen in gezet. De kinderziektes zijn er wel uit, we zijn professioneel geworden. En het concept werkt goed, naast Opslag-XL Haaglanden, hebben we ook een opslag in Amsterdam en in ’t Gooi’.

Willem benadrukt dat het opslaan van de spullen bij Opslag-XL veilig en vertrouwd is. ‘Wij kennen onze huurders. Bovendien hebben we overal in het gebouw camera’s hangen, en zonder toegangstag kom je niet binnen. Zo weten we ook altijd wie er in het gebouw is. Daarnaast is de sociale controle hier groot, en dat stellen de mensen op prijs. We hebben nog steeds klanten die bij een ander vandaan komen, en die zeggen, jeetje wat een verschil. Dat vinden we altijd leuk om te horen. Daar doe je het toch voor’.

Bron: Haagmedia.nl