Particulieren opslag, uw persoonlijke spullen opslaan.

Vraag nu een offerte aan en ontvang 10% korting!
Een goedkopere opslag gevonden? Toon ons de offerte en wij passen onze prijs aan.
Vraag nu een offerte aan en ontvang 10% korting!
Een goedkopere opslag gevonden? Toon ons de offerte en wij passen onze prijs aan.

Particulieren opslagruimte

Wij verhuren diverse soorten ruimtes vanaf 1 kubieke meter (m³). Uiteraard is er ook de mogelijkheid tot het huren van vierkante meters (m²). Alle ruimtes zijn schoon, droog en ongedierte vrij. U kunt uw goederen overdekt laden en lossen en daarbij gratis gebruik maken van rolkarren. U huurt een opslagruimte per week en de opzegtermijn bedraagt ook één week. Opslag-XL wil dat niemand teveel betaald. Mocht u zich vergist hebben in het formaat van de ruimte of wilt u tussentijds overstappen naar een kleinere en/of grotere ruimte, dan is dit geen enkel probleem. Wij zijn flexibel.

Alle ruimtes zijn voorzien van een cilinderslot met 3 bijbehorende sleutel, waarvoor u bij inschrijving €11,50 betaald. Dit slot wordt uw eigendom en kopen wij niet terug, dit doen wij in verband met de verzekering. Ook heeft u een toegangstag van het pand nodig, voor deze tag rekenen wij €10 borg. Deze tag kunt u bij opzegging weer inleveren, de borg storten wij terug op uw rekening.

particulieren opslag xl rijswijk amsterdam het gooi

Bij Opslag-XL staan uw goederen veilig!

Ons pand is borgklasse 3 beveiligd. Door middel van sensoren, camera’s en door de verzekering goed gekeurden sloten waken wij over uw en onze eigendommen.

Het verzekeren van uw spullen is verplicht

In sommige gevallen dekt uw eigen (inboedel)verzekering de schade aan uw spullen als deze bij andere opgeslagen staan. Mocht dit niet zo zijn dan kunnen wij een verzekeringsmaatschappij voordragen waar uzelf een verzekering kunt regelen.

Heeft u niet gevonden wat u zocht?
Kom gerust eens langs om al onze mogelijkheden te bekijken