mobilemenu 020 - 611 10 82 Bel Direct

Met spoed een opslagruimte nodig?

Bekijk de mogelijkheden
met spoed opslagruimte nodig

Vraag een offerte aan!

Als u nu online een offerte aanvraagt ontvangt u 10% korting op uw unit week prijs!

Kies Unit

Mr. Handy uw verhuismaat

Met de komst van onze Handyman beschikt u direct over uw "eigen" technische dienst.

Kies unit
mr handy uw verhuismaat

Altijd goedkoper dan de concurrent

Ergens anders een goedkopere opslag gevonden? Laat ons de offerte zien en wij passen onze prijs aan!
Vraag naar de voorwaarden.

Kies unit
badge

Privacybeleid

OpslagXL B.V. gevestigd aan Polakweg 17 2288GG RIJSWIJK, Rhoneweg 2 1043AH AMSTERDAM en Cannenburgerweg 12-14 1243JE ‘s-Graveland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.opslagxl.nl
HAAGLANDEN Polakweg 17 2288GG RIJSWIJK 0704140160
AMSTERDAM Rhoneweg 2 1043 AH AMSTERDAM 020 6111 082
HET GOOI Cannenburgerweg 12-14 1243JE ‘s-Graveland 035 65 65 770

Willem Bok is de Functionaris Gegevensbescherming van OpslagXL Hij/zij is te bereiken via [email protected]

Persoonsgegevens die wij verwerken

OpslagXL verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken (bij inschrijving):

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

OpslagXL verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

OpslagXL verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 

Geautomatiseerde besluitvorming

OpslagXL neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van OpslagXL) tussen zit. OpslagXL gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

OpslagXL bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

 

Delen van persoonsgegevens met derden

OpslagXL verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. OpslagXL blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

OpslagXL gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door OpslagXL en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar [email protected] Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. OpslagXL wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

OpslagXL neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via [email protected] OpslagXL heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen: