Veelgestelde vragen, wij geven u hier antwoord.

Vraag nu een offerte aan en ontvang 10% korting!
Een goedkopere opslag gevonden? Toon ons de offerte en wij passen onze prijs aan.
Vraag nu een offerte aan en ontvang 10% korting!
Een goedkopere opslag gevonden? Toon ons de offerte en wij passen onze prijs aan.

Heeft u vragen over ons? Wij geven u antwoord

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden?

Kantoortijden van de Opslag-XL vestigingen vindt u op de desbetreffende vestigingspagina: Amsterdam, Haaglanden, Het Gooi.
Hoe gaan de betalingen?
U huurt per week maar de facturatie gaat per 4 weken. Na de eerste betaling (bij inschrijving (contant of pin)) zullen wij de betalingen elke 4 weken uitsluitend via automatisch incasso verwerken.
Is Opslag-XL veilig?
Veiligheid gaat bij ons verder dan een goed slot op de deur. Door middel van camera’s, sensoren en Elektronisch Borgklasse 3 worden uw en onze eigendommen goed beveiligd.
Hoe moet ik opzeggen?
U kunt wekelijks opzeggen en doet dit eenvoudig door ons hiervan schriftelijk op de hoogte te stellen. Mailen of telefonisch mag ook, opzegging is pas geldig wanneer u per mail een bevestiging heeft ontvangen. Let op! Opzeggen is niet hetzelfde als uitboeken. Pas wanneer de sleutel (toegangstag) is ingeleverd en het slot uit de deur is verwijderd wordt de huur stopgezet en wordt u uit het systeem geboekt. Hiervan ontvangt u ook een bevestiging per mail.
Hoe lang moet ik huren?
De minimale huurperiode bedraagt 1 week en wij hanteren geen maximale huurperiode.
Zijn de opslagruimtes droog?
Ja, wij dragen zorg voor een schone en droge omgeving. Zo krijgt vocht dus geen kans en blijven al uw goederen in een prima staat tijdens de huurperiode. De ruimtes zijn niet verwarmd.
Kan ik tussentijds van grootte veranderen?
Ja, tussentijds overstappen naar een ander formaat ruimte is geen enkel probleem en geheel gratis. Kom langs bij onze receptie zodat wij u wat andere formaten kunnen laten zien, u bepaald zelf welk formaat u wilt gaan huren. U krijgt maximaal 1 week de tijd om uw goederen intern van uw oude naar de nieuwe ruimte te verhuizen.
Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?
Klik hier om contact op te nemen met onze gratis servicedesk. Onze medewerker kan u daar zeker verder helpen met uw vraag. Bellen kan natuurlijk ook, hier vindt u het nummer van uw vestiging. Daarnaast is het ook mogelijk om rechts onder (op deze pagina) de chatfunctie aan te klikken, zijn wij niet online? Laat dan een bericht achter (met contact gegevens) en wij bellen/mailen u z.s.m. terug!
opslagruimte garagebox opslag xl
Heeft u niet gevonden wat u zocht?
Kom gerust eens langs om al onze mogelijkheden te bekijken