Verhuisservice nodig? Opslag XL helpt u!

Vraag nu een offerte aan en ontvang 10% korting!
Een goedkopere opslag gevonden? Toon ons de offerte en wij passen onze prijs aan.
Vraag nu een offerte aan en ontvang 10% korting!
Een goedkopere opslag gevonden? Toon ons de offerte en wij passen onze prijs aan.

Zakelijke verhuizing

Het verhuizen van bedrijfs- en projectmatige goederen resulteert vaak in het onderbreken van de dagelijkse werkzaamheden. Om te voorkomen dat men veel last ondervindt van de verhuizing en iedereen zo snel mogelijk op de nieuwe locatie aan de slag kan, is een goede voorbereiding uitermate belangrijk.
Goed overleg en een strakke planning zijn van essentieel belang en dan maakt het niet uit of het om een interne of externe verhuizing gaat. Zo kunnen u én uw personeel snel weer de dagelijkse werkzaamheden hervatten én hebben uw klanten minimale hinder van uw verhuizing ondervonden.

Ons doel is om uw bedrijfsgoederen op een professionele manier en zonder beschadiging (van pand of goederen) van de ene plek naar de andere te brengen. Voor het in- en uitpakken, de- en monteren van meubilair, etc. kunt u gebruik maken van onze handymanservice.

Wilt u meer informatie over deze dienst? Klik hier en onze verhuiscoördinator neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

verhuis service

Wist u dat wij ook een beurs en expositie service hebben?

Opslag-XL is een perfecte partner op het gebied van vervoeren, op- en afbreken en eventueel (tijdelijk) opslaan van uw beurs- tentoonstelling- of expositie stand. Gelet op onze enorme ervaring en vele mogelijkheden binnen onze vestigingen, menen wij op elke vraag een passend antwoord te hebben.

Heeft u niet gevonden wat u zocht?
Kom gerust eens langs om al onze mogelijkheden te bekijken

Particuliere verhuizing

Verhuizen doet u niet iedere dag, dus adviseren wij u om de verhuizing goed voor te bereiden. U wilt toch ook dat alles letterlijk op rolletjes loopt? Begin zeker 4 tot 8 weken van tevoren met de voorbereidingen voor verhuizing, en alles in orde maken. Een verhuizing die goed gestructureerd is, geeft rust bij alle partijen. Wij reserveren graag de juiste mankracht en materieel voor u.

Wij zijn ons bewust dat uw inboedel veel (emotionele) waarde voor u heeft en dat u voorzichtig bent die uit handen te geven. Uiteraard kiest u voor een professionele verhuizer. Opslag-XL is zo’n professionele partij. Een goed uitgevoerde, ontspannen verhuizing betekent voor u (en gezin) een goede start in uw nieuwe woonomgeving.

Wij bezitten nog de verfrissende ouderwetse “niet lullen, maar poetsen” mentaliteit, gecombineerd met een grote dosis hedendaagse communicatieve vaardigheden.

particulier verhuizen opslag xl

Hoe gaat het in zijn werk?

U stuurt een inventarisatielijst, een voorkeursdatum, naam en adres naar info@opslagxl.nl of doe dit via ons contactformulier. Naar aanleiding van de door u aangeleverde gegevens, zal onze verhuisadviseur (geheel vrijblijvend) contact met u opnemen voor het maken van een afspraak waarbij u uw wensen kenbaar kunt maken.

Naar aanleiding van deze bezichtiging maken wij een vrijblijvende offerte waarin de gemaakte afspraken zijn vermeld. Met alles wordt rekening gehouden: wilt u zelf inpakken of zullen wij dit voor u doen? Wij leveren desgewenst extra handen voor het inpakken. Dienen uw (grote) meubelstukken gedemonteerd en weer gemonteerd te worden? Wij kunnen een handyman leveren die deze service oppakt. Kortom: Opslag-XL levert een verhuisservice op maat!

Als u wel uw oude adres achter u moet laten, maar nog niet direct met uw inboedel op uw nieuwe adres terecht kunt, slaan wij uw inboedel graag tijdelijk voor u op. Ook bij woningruil is dit een ideale oplossing, omdat u dan zelf bepaalt wanneer de goederen naar de woning worden overgebracht. Dat geeft u tijd en ruimte om de woning naar wens schoon te maken, op te knappen, schilderen etc.

Wilt u zelf verhuizen maar u heeft een verhuishulp en/of een verhuisauto nodig? Ook hiervoor kunt u bij Opslag-XL terecht. Wij hanteren een uurtarief, dus u betaalt nooit teveel!

Verhuismaterialen nodig? Bij iedere vestiging van Opslag-XL kunt u terecht voor diverse verhuismaterialen zoals professionele verhuisdozen, garderobedozen, boekendozen, inpakpapier etc.