Zakelijke opslagruimte, zakelijke items kunnen naar Opslag XL.

Vraag nu een offerte aan en ontvang 10% korting!
Een goedkopere opslag gevonden? Toon ons de offerte en wij passen onze prijs aan.
Vraag nu een offerte aan en ontvang 10% korting!
Een goedkopere opslag gevonden? Toon ons de offerte en wij passen onze prijs aan.

Zakelijke opslagruimte

Wij verhuren diverse soorten ruimtes vanaf 1 kubieke meter (m³). Uiteraard is er ook de mogelijkheid tot het huren van vierkante meters (m²). Alle ruimtes zijn schoon, droog en ongedierte vrij. U kunt uw goederen overdekt laden en lossen en daarbij gratis gebruik maken van rolcontainers. De betaling van de huur gaat per 4 weken, de huurprijzen voor zakelijke huurders zijn excl. BTW.

U huurt een opslagruimte per week en de opzegtermijn bedraagt ook één week (mocht u midden in de huurperiode van 4 weken opzeggen dan krijgt u de teveel betaalde huur retour). Opslag-XL wil dat niemand teveel betaalt.

Mocht u zich vergist hebben in het formaat van de ruimte of wilt u tussentijds overstappen naar een kleinere en/of grotere ruimte, dan is dit geen enkel probleem. Wij zijn flexibel.

Bedrijfsruimte huren

      

Speciaal voor onze zakelijke huurders bieden wij de mogelijkheid om een kantoor en/of speciale bedrijfsruimte te huren (mogelijk bij alle vestigingen). Deze ruimtes hebben wij vrij of kunnen speciaal voor u worden gecreeërd. U kunt hierbij gebruik maken van onze extra services zoals de receptieservice, post/pakketservice en eventueel reclame bij de ingang.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw vestiging.

Archiefopslag

Als bedrijf bent u verplicht om uw administratie een aantal jaren te bewaren. Echter heeft u uw administratie van de afgelopen jaren vrijwel nooit of in ieder geval niet dagelijks nodig. Daarnaast neemt het vaak veel ruimte in, ruimte die u als bedrijf beter kan gebruiken. Voor dit probleem hebben wij een oplossing! U kunt uw archief bij ons opslaan in zogenaamde palletdozen. Dit is een doos, ter grootte van een pallet, die u vol kunt zetten met bijvoorbeeld kleinere dozen met archief/administratie. Doordat deze dozen op een pallet staan kan het makkelijk verplaatst worden.

Naast de archiefopslag bieden wij ook bijbehorende services. Zo kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw archiefopslag geordend is zodat wanneer u iets nodig heeft het makkelijk vindbaar is. Verder kunnen wij er zelfs voor zorgen dat de doos die u nodig heeft klaar staat bij de receptie (en u niet zelf eerst nog eens moet gaan zoeken). Zelf een idee hoe wij u nog beter van dienst kunnen zijn? Meld het ons, alles is bij ons bespreekbaar!

Alle ruimtes zijn voorzien van een cilinderslot met 3 bijbehorende sleutel, waarvoor u bij inschrijving €10 betaald. Dit slot wordt uw eigendom en kopen wij niet terug, dit doen wij in verband met de verzekering. Ook heeft u een toegangstag van het pand nodig, voor deze tag rekenen wij €10 borg. Deze tag kunt u bij opzegging weer inleveren, de borg storten wij terug op uw rekening. Met deze sleutels heeft u dagelijks van 6.00 tot 23.00 uur toegang tot uw opslagruimte.

Bij Opslag XL staan uw goederen veilig!

Ons pand is borgklasse 3 beveiligd. Door middel van sensoren, camera’s en door de verzekering goed gekeurden sloten waken wij over uw en onze eigendommen.

Het verzekeren van uw spullen is verplicht.

In sommige gevallen dekt uw eigen (inboedel)verzekering de schade aan uw spullen als deze bij andere opgeslagen staan. Mocht dit niet zo zijn dan kunnen wij een verzekeringsmaatschappij voordragen waar uzelf een verzekering kunt regelen.

Heeft u niet gevonden wat u zocht?
Kom gerust eens langs om al onze mogelijkheden te bekijken